Tjenester

Inspirerende vennekveld
Trenger du litt program på en vennekveld?
Jeg tilbyr 30 – 45 minutters gratis presentasjon av KonMari Metoden™
med gode tips til hvordan du får orden i klesskapet.
Jeg kommer hjem til deg. Minst 5 personer.

Startpakke Rydding
20 timer

Passer for deg som vil ha hjelp til å komme i gang, men ønsker å gjennomføre store deler av ryddingen på egen hånd. Her gis innledning, veiledning og igangsetting av hver kategori, samt gode tips til oppbevaring.


1 x 5 timer
5 x 3 timer

Pris: 19.000,-

Standardpakke Rydding
36 timer

Perfekt for deg som ønsker støtte til virkelig å gå inn i ryddingen og som vil
jobbe på egen hånd med å fullføre kategoriene etter timene. Grundig veiledning og igangsetting av hver kategori, samt gode tips til oppbevaring. Passer godt for små til mellomstore hjem.

5 x 6 timer
2 x 3 timer

Pris: 33.000,-

Superpakke Rydding
60 timer


Prima for deg som ønsker å ha coach tilstede under store deler av oppryddingen. Her har vi rikelig med tid til hver kategori, og får gode økter til å jobbe oss gjennom alt du eier. Fokus på funksjonelle systemer og oppbevaring. Fin for mellomstore til store hjem.


10 x 6 timer

Pris: 54.000,-

Dersom du har lyst å teste ut KonMari Metoden™
tilbys en enkel økt på 5 timer til 4.750,-
Ta kontakt for 30 minutters gratis uforpliktende introsamtale.

Vandrende Coaching

Passer for deg som bor i nærheten av Drøbak, og som kunne tenke deg coaching i naturen. Hele livet er gjenstand for coaching, og du bringer inn de teamene du vil jobbe med. Timene kan bestilles enkeltvis, men jeg anbefaler ett lengre løp, dersom du vil ha større utbytte av samtalene.1 time Pris 950,-
10 timer Pris 8.550,-

Enneagram Coaching

Enneagramcoaching er nyttig enten du har erfaring med Enneagrammet eller ikke. Hvis du ønsker å finne din type, hjelper jeg deg med det, men det er ikke en nødvendighet når du har coaching hos meg. For de som ønsker å utforske dybdene av sin type, er det også mye å hente her. Velg å gjennomføre som vandrende coaching eller digitalt.

1 time Pris 950,-
10 timer Pris 8.550,-

Instinktarbeid

Gjennom grundige intervjuer, finner vi svar på hvordan hvert av de tre instinktene fungerer hos deg. Sammen finner vi ditt dominerende, støttende og blinde instinkt. Neglisjerte og overdrevne aspekter som dukker opp gir glimrende materiell for videre coaching.
Velg å gjennomføre som vandrende coaching eller digitalt.

5 x 1 time
Pris: 4.750,-

Joy at Work 10 timer

Passer for deg som vil ha hjelp til opprydding av arbeidshverdagen.
Vi starter med en lengre økt in person (opp til 5 timer) for å ta tak i den fysiske oppryddingen av kontoret; bøker, papirer og ting. Følger opp med kortere coaching samtaler digitalt der vi adresserer digital rydding, rydding av tid, avgjørelser, nettverk, møter og team.

1 x 5 timer
5 x 1 time

Pris 9.500,-

Jeg tilbyr alltid en gratis
introsamtale, digitalt eller over telefon.
På den måten kan vi finne ut om tilbudet passer for deg.
Samtalen varer opp til 30 minutter.